06204973510
nsamer96@gmail.com
Autóbontó

Autóbontó Miskolc és Borsod egész területén

Autóbontó vállalkozásunk Sajószentpéteren a Kökény utcában található. Már a kezdetektől fogva teljes körű szolgáltatást nyújtunk az autóbontás területén. Az autóbontó fő profilja a roncsautók szakszerű bontása, bontási engedély Miskolc és környékén való kiadása és a bontott alkatrész forgalmazása Miskolc és vonzás körzetében! Az autóbontó Miskolc és vonzáskörzetéhez közel lévő telephelyén a bontott alkatrészek nagy területen helyezkednek el.

 

Roncs autó - autóbontó Miskolc és Borsod

 

Miskolc és vonzáskörzetében lévő autóbontó telephelyének környezetvédelme

Az autóbontó a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelel, így vásárlóink kellemes és kulturált környezetbe hozhatják bontandó autóikat illetve a szükséges bontott alkatrészeket egy nyugodt környezetben megvásárolhatják. A veszélyes hulladékok kezelésére különösen nagy hangsúlyt fektetünk, ezért ezt a tevékenységet az EU által előírt követelmények alapján végezzük el.

 

Környezetvédelem az autóbontóban is - Autóbontó Miskolc

 

Az autóbontó kiváló szakemberei

Az autóbontó telephelyén kizárólag kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereket foglalkoztat a korszerűen felszerelt műhelyben.

 

Olasz, Japán, Német, Francia autó alkatrészek - Autóbontó Miskolc

Az autóbontó Miskolc és vonzáskörzetében valamint az autóbontó Borsod egész területén élő francia, olasz, német, japán autó tulajdonosok igényeit elégíti ki nap, mint nap. Kínálatainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legszínvonalasabb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Ügyfeleink jelentős része "visszatérő partner"-ré vált, ezzel is igazolva munkánk pontosságát, minőségét.

 

Autóalkatrészek a Miskolc és vonzáskörzetében lévő autóbontóban.

 

Elérhető autó márkák – Autóbontó Miskolc

 • Vwagen
 • Ford
 • Opel
 • Fiat
 • Suzuki
 • BMW
 • Hyundai
 • Seat
 • Mazda
 • Wartburg
 • Kia
 • Honda
 • Peugeot
 • Mercedes
 • Skoda
 • Chrysler
 • Dacia
 • Renault
 • Citroen

Roncs autójától szabaduljon meg nálunk – Autóbontó Miskolc

Ha használhatatlanná vált a gépjárműve, és ha már nem tudja, mit kezdjen vele és úgy gondolja, hogy értéktelen, de mégis pénzt szeretne belőle kihozni, akkor nincs más dolga mint, hogy behozza vagy behozatja velünk az autóbontó telephelyére.

 

Autóbontó Miskolc és Borsod

 

Mi felvásároljuk roncsautóját. Ne hagyja, hogy egykori autója a rozsda áldozata legyen, esztétikailag egyébként sem valami szép látvány illetve idővel veszélyes hulladékká is válik! Az autóbontó Miskolc és környékén átveszi öntől az autóroncsot, és ha minket választ a bontási igazolás miatt sem kell aggódnia. Vegye kezébe a dolgot és a régi autójával alapozza meg az új autóját. Lépjen velünk kapcsolatba és érdeklődjön a kedvező lehetőségek után!

 

Autóbontóból a megbízható alkatrész

A rendszeres karbantartáshoz hozzátartozik a biztonságos autózás. Vannak olyan alkatrészek, amik a rendeltetésszerű használat mellett is kopnak folyamatosan, de ha rendesen odafigyelünk rájuk, ennek folyamatát bőven tudjuk lassítani.

De, ha mégis bekövetkezik a baj, nem árt, ha olyan megbízható szakembereket ismer, mint minket, akik a probléma megoldására rövid határidővel megoldást találnak. Cégünk régóta foglalkozik gépjármű bontással és alkatrészek forgalmazásával. A legfőbb célunk, hogy minden ügyfél igényeit kielégítsük, és ne csak egyszer jöjjenek el hozzánk, hanem rendszeresen visszatérő vendégeink legyenek, ha netán a gépjárművel ismét történne valami.

Mivel fő profilunk közé tartozik az autóbontás, így gyakorlatilag bármilyen alkatrész nyomára bukkanhat telephelyünkön. Az itt található alkatrészek természetesen sokkal olcsóbbak az újaknál és megbízhatóbbak az utángyártott alkatrészeknél, gyakran kiváló állapotúak, így jó ideig képesek ellátni a kívánt feladatot.

 

Az új élete a roncsautónak

Az jellemző a modern városi életre, hogy nem egy otthonban éljük le mindennapjainkat, hanem munkánktól és a családunk növekedésétől vagy lehetőségektől függően máshol, akár több lakásban is lakhatunk. Ugyanez igaz az autóinkra is. Az igényeink, lehetőségeink alakítják a választásainkat, de előfordulhat az is, hogy egy baleset miatt kell új autó vásárlásába fognunk. Ha autója totálkárossá vált, ne a szeméttelep felé vegye az irányt, mert még az ilyen állapotban lévő autóval is segíthet magán illetve másokon.

Keressen minket bizalommal, használhatatlan roncsautóját felvásároljuk a legkedvezőbb áron Öntől! Így mindenki jól jár, mivel Ön nemcsak pénzt fog kapni autójáért, hanem a bontási igazolást is megkapja mellé. Az olyan alkatrészek, amik alkalmasak még a beépítésre, azok egy másik autóba kerülnek és megkezdhetik új életüket, lehetőséget biztosítva más autótulajdonosoknak, hogy olcsón, de minőségi alkatrészhez juthassanak. Mielőtt roncstelepre szállíttatná használhatatlan autóját, inkább válassza az újrahasznosítást és hozassa el hozzánk, mi segítünk! Roncsautójának felvásárlásával kapcsolatban keressen meg minket!

 

Viszlát, régi szeretett autóm!

Nagy nehézségeket okoz általában eladáskor, ha törött, rossz állapotban van az autó. A roncsautó javítási költségét legtöbb esetben a kereskedő sem vállalja és eladását az autónak is nagyban befolyásolja, sőt leginkább lehetetlenné teszi, hiszen senki sem tart igényt egy elöregedett, régi, javíthatatlan autóra.
 

Válassza a roncsautó felvásárlás lehetőségét!

Az Ön érdekeit is szem előtt tartva igyekszünk, hogy roncsautója felvásárlása reális áron történjen meg, vagyis az autó állapotát felmérve megállapítjuk a vételár összegét. Keressen fel minket és egyszerűen valamint gyorsan túladhat a feleslegessé vált roncsautóján, mi pedig az ezzel járó nehézségeket levesszük az Ön válláról! Csupán csak annyi a dolga, hogy felkeres bennünket és mi már végezzük is Ön helyett a „piszkos munkát”!

Amennyiben a felvásárlás kapcsán kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken és az autóbontó Miskolc és Borsod egész területén elszállítjuk telephelyünkre roncsautóját.

 

Adjon tovább sérült autóján!

Sérült az autója? Tovább szeretne rajta adni? Kétségbe van esve és nem tudja, kihez fordulhatna ezzel kapcsolatban? Megbízható céget szeretne roncsautójának felvásárlásához?

Mi segítünk Önnek, felvásároljuk régi járművét, hogy Önnek ne legyen vele több gondja és megalapozzuk önnek az új autóját! Ha sérült, törött vagy totálkáros az autója, szabaduljon meg tőle még ma! Ön semmire nem fogja tudni használni már, csak a helyet foglalja a garázsban! Keressen fel minket az elérhetőségeinken és még ma felvásároljuk roncsautóját! Ha a felvásárlás mellett dönt Önnek is nagy segítség lehet, hiszen megszabadul egy felesleges tehertől. Nem kell azon gondolkodnia, hogy hova tegye a járművet,  vagy hogy mit is kezdjen vele, emellett az eladással még pénzhez is juthat. Ne aggodalmaskodjon, mi segítünk a problémáján!

Keresse fel autóbontó telephelyünket, ha a roncsautóján túl szeretne adni! Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, hogy hogyan is valósul meg ez a folyamat, akkor hívjon minket bátran, mi szívesen állunk rendelkezésére!

 

Az autóbontó és ennek jogszabályai

A roncsautó felvásárlás egy eléggé összetett feladat, hiszen az autóbontó számos jogszabálynak és előírásnak eleget tesz, hogy törvény szerinti módon történjen az átvétel. Így érthető, hogy fontos vizsgálatok és előírások övezik az autóroncsokat, hiszen az autóroncs egy igen veszélyes hulladéknak minősül, ami kihat a környezetünkre. Nemcsak az autó tulajdonosára, de a jármű gyártójára, valamint az autóbontókra is vonatkoznak a kormányrendeletek, amik kötelezettségekkel járnak. Az előírt folyamatokon érdemes végigmenni, hiszen akkor elmondható, hogy a bontásra szánt autóroncs tisztességesen eljutott az autóbontó telephelyére így megkezdődhet az újrahasznosítása a gépjárműnek. Az autóbontó telephelyére minél hamarabb célszerűbb eljuttatni a hulladékká vált gépjárművet és ezt az átvételi igazolás aláírásával igazolni, hiszen csak ebben a formában érvényes a jármű teljes forgalomból való kivonása.

Kérje szolgáltatásainkat, bízza ezt a szakemberekre! Bátran keressen fel minket, ha további információra lenne szüksége!

 

Ne a közterületen tárolja roncsautóját!

Már nem lenne gazdaságos megjavíttatni totálkárosra tört autóját? Ne habozzon, hozza el hozzánk a Nimer autóbontó telephelyünkre! A ma hatályos törvény szerint üzemképtelen gépkocsiját közterület-használati hozzájárulás nélkül közterületen nem tárolhatja, köteles a tulajdonos saját költséget terhelve eltávolítani a közterületről a gépkocsit, különben kérnie kell közterület- használati hozzájárulást, ami 3.000.- Ft-os illetékbélyeggel ellátott írásos kérelemmel kérhető. Miskolc közterületein való tárolásáról további információkat itt olvashat!

Az engedély nélkül a roncsautót csak mellékúton és csak 10 napig szabad tárolni! A közterület-használati hozzájárulást a gépjármű tulajdonosa a tárolás helye szerint illetékes önkormányzatoknál kérheti és csak olyan helyen, ahol nincs tömegközlekedés. Legfeljebb csak 90 napra kaphatja meg az engedélyt a fentebb leírt összeg kifizetése ellenében! Ha az engedélyt megszereztük, de nem helyeztük el megfelelően látható helyre a roncsautóban, akkor a közterület-felügyelet elszállíttatja. Ennek és a tárolás költségének a díját a tulajdonosnak kell kifizetnie.

Ne várja, meg míg letelik ez az idő intervallum és ne fizessen ki feleslegesen több ezer forintot, inkább hozza el az autóbontó telephelyére roncsautóját és még pénzt is kaphat érte!

 

Az autóbontás folyamata

 • Roncs gépkocsi beszállítás
 • Szükséges okmányok kitöltése, igazolás kiadása
 • Szárazra fektetés, veszélyes anyagok eltávolítása és tárolása szakszerűen
 • Alkatrészek szelektálása, hasznosítása valamint tárolása
 • A bevizsgált alkatrészek értékesítése
 • Karosszéria préselése
 • Nyersanyagok újrahasznosítása